• +355 69 279 1052
 • +355 852 20 323
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Toure

  Vizitë në qytetet e mbrojtura nga UNESCO

  Visit of the sites under UNESCO protection
  Turi 6 ditor ka për qëllim prezentimin e qyteteve dhe objekteve që janë nën mbrojtjen e UNESCO-s. Shqipëria numëron disa qytete dhe objekte që ndodhen si pjesë e trashëgimisë kulturore, prandaj edhe vlera e këtij turi ka rëndësi të madhe kulturore arkeologjike dhe historike.

       

  Gjatë pushimit 6 ditor, ju do të mund të njiheni nga afër me qytetin e Beratit, që ndryshe njihet edhe si qyteti i “një mbi një dritareve”, me Gjirokastrën, qytetin e gurtë që ende ruan me fanatizëm traditën dhe kulturën e vendit, qytetin antik të Butrintit, i cili është shpallur muze në vitin 1961 dhe në vitin 1992 ka hyrë nën mbrojtjen e UNESCO-s.

  Përpos tri qyteteve kryesore që janë nën mbrojtjen e UNESCO-s, do të vizitohen edhe Parku Natyror “Syri i Kaltër”, fshati i vjetër Qeparosë, plazhet e Himarës, Përmetin që ndryshe njihet edhe si “qyteti i Trëndafilave” dhe Tepelena, në të cilën ndodhet Kalaja e Ali Pashë Tepelenës.

  Opsioni 1
  Arritja e klientit nga Rinas / Tiranë

  Dita I
  Arritja e klientit nga Rinas
  Nisja për në Tiranë
  Akomodim në hotel
  Pushim 2 orë
  Shëtitje në qytetin e Tiranës
  Fjetja në Tiranë
  Dita II
  Vizitë në qytetin e Beratit
  Vizitohen:
  Kalaja e Beratit
  Muzeu i Onufrit
  Kisha e Shën Marisë
  Lagjia e Vjetër – Mangalemi
  Muzeu Etnografik
  Kohë e lirë
  Shëtitje në qytet
  Fjetja në Berat
  Dita III
  Gjirokastër dhe Syri i Kaltër
  Vizitohen:
  Kalaja e Gjirokastrës
  Muzeu Etnografik ( shtepia e E.Hoxhes)
  Shtepia muze e Ismail Kadaresë
  Kohë e lirë
  Vizitohet Syri i Kaltër
  Fjetja në Sarandë
  Dita IV
  Butrint dhe Ksamil
  Vizitohen:
  Qyteti antik i Butrintit
  Pushim dhe kohë e lirë në Ksamil
  Fjetja në Sarandë
  Dita V
  Përmet dhe Tepelenë
  Vizitohen:
  Uji i ftohtë në Tepelenë
  Gryka e Këlcyrës
  Ndalesë në Përmet
  Banjot Termale
  Kanionet e Langaricës
  Ura e Katit
  Kalaja e Ali Pashë Tepelenës
  Fjetja në Sarandë
  Dita VI
  Qeparo dhe Himarë
  Ndalesë 30min te Ujëvara e Borshit
  Vizitohen:
  Fshati i Qeparosë
  Kalaja e Porto Palermos
  Pushim në plazhet e Himares
  Dita VII
  Kthim në aeroportin e Rinas/ Tiranë

  Opsion 2
  Arritja e klientit nga Porti Sarandë

  Dita I
  Arritja e klientit nga Porti
  Akomodim në hotel
  Pushim 1 orë
  Vizitë në qytetin e Sarandës
  Vizitohen:
  Porta e Onhezmit
  Sinagoga
  Muzeu Arkeologjik dhe Historik
  Galeria e Arteve
  Fjetja në Sarandë
  Dita II
  Vizitë në qytetin e Beratit
  Vizitohen:
  Kalaja e Beratit
  Muzeu i Onufrit
  Kisha e Shën Marisë
  Lagjia e Vjetër
  Muzeu Etnografik
  Kohë e lirë
  Shëtitje në qytet
  Fjetja në Berat
  Dita III
  Gjirokastër dhe Syri i Kaltër
  Vizitohen:
  Kalaja e Gjirokastrës
  Muzeu Etnografik ( shtepia e E.Hoxhes)
  Shtepitë më të vjetra në qytet
  Shtepia muze e Ismail Kadaresë
  Kohë e lirë
  Vizitohet Syri i Kaltër
  Fjetja në Sarandë
  Dita IV
  Përmet dhe Tepelenë
  Vizitohen:
  Uji i ftohtë në Tepelenë
  Gryka e Këlcyrës
  Ndalesë në Përmet
  Banjor Termale
  Kanionet e Langaricës
  Ura e Katit
  Kalaja e Ali Pashë Tepelenës
  Fjetja në Sarandë
  Dita V
  Përmet dhe Tepelenë
  Vizitohen:
  4-Banjot Termale
  5-Kanionet e Langaricës
  2-Gryka e Kelcyres
  3-ndalese ne qytet
  6-Ura e Katit
  1-Uji i ftohtë në Tepelenë
  7-Kalaja e Ali Pashë Tepelenës
  Fjetja në Sarande
  Dita VI
  Qeparo dhe Himarë
  Ndalesë 30 të ujëvarat e Borshit
  Vizitohen:
  Fshati i Qeparosë
  Kështjella e Porto Palermo
  Pushim në plazhet e Himares
  Dita VII
  Kthim në port

  Çdo javë
  Tur javor
  Tur grupor
  Shofer / Guidë
  Shqip, Anglisht, Italisht
  Çfarë është e përfshirë?: Pagesa për muzeume Fjetja me mëngjes Dreka Darka
  Çmimi: 665.00 euro për person

  Rezervo tourin

  Toure të tjera

  Vizitoni Butrintin Antik, Kalanë e Lekuresit dhe Parkun Kombëtar të Syrit të Kaltër

  Vizitoni Butrintin Antik, Kalanë e Lekuresit dhe Parkun Kombëtar të Syrit të Kaltër

  Në këtë udhetim do të vizitoni Qytetin Antik të Butrintit, Kalanë e Lekuresi dhe Parkun Kombëtar të ...

  10 Day Tour: The Best Of ALBANIA

  Vizitoni vendet me te bukura te Shqiperise ne 10 dite

  Vizitoni vendet me te bukura te Shqiperise ne 10 dite. Behuni pjese e turit tone dhe shijojeni ate. ...

  Saranda Tour 6 days

  Tour 7 ditor ne Shqiperine e Jugut

  Dita 1 - Mberritja ne RINAS / PORT Opsioni1 – Marrja nga Rinas/TiranaMarrja ne aeroport ne mengjes...

  Visit of the sites under UNESCO protection

  Vizitë në qytetet e mbrojtura nga UNESCO

  Turi 6 ditor ka për qëllim prezentimin e qyteteve dhe objekteve që janë nën mbrojtjen e UNESCO-s. Sh...