• +355 69 279 1052
 • +355 852 20 323
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Partnerët

  Paris

  Love my Paris, Tea Tours

  Love My Paris

  A doni të zbuloni Parisin, tregimet e vogla rreth Historisë së madhe, Artit? Së bashku me monumentet e saj të famshëm, muzetë, restorantet dhe qoshet pak romantike?

  Kontaktoni partnerin tonë lokal:
  https://lovemyparis.com/

  Ata mund të përshtatin turnet e tyre me nevojat dhe dëshirat tuaja. Dhe, ata janë gjithashtu anëtarë të ATD (Shoqata e Turizmit të Qëndrueshëm).

  Ju mund t'u shkruani atyre në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

  Shijoni vizitën tuaj në Paris!