• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Reviews
  • FAQ

Xhamia e Gjin Aleksi është ndërtuar në shekullin XV dhe ndodhet në fshatin Rusan, pak jashtë Delvinë, në Shqipëri.

Konsiderohet një Monument Kulturor i Shqipërisë, siç është edhe Kompleksi Islamik i Xhermehalles.

Kompleksi Islamik në Delvinë, është ndërtuar në vitin 1682. Në Kompleks do të gjeni Xhaminë e cila eshte ndërtuar në fund të shekullit XV, një Hamam, i ndërtuar në fillim të shekullit të 16-të, dhe dy Tybe te ndërtuara në shekullin e 17-të.

Do te kete kohe te lire për të shijuar pak pushim ose vizituar ne krahe nje dyqan mikprites për të blere dicka per te ngrene ose çaj / kafe.

- nga Porti / Hoteli Sarandë
- Vizitoni Xhaminë e Gjin Aleksit
- Vizitoni Kompleksin Islamik të Xhermehalles
- Pushim
- Kthimi në Portin / Hotelin e Sarandës

Makina komode me ajër të kondicionuar
Live Guide

No details found.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vizitoni Xhaminë e Gjin Aleksit dhe Kompleksin Islamik të Xhermehalla”

No Details Found