• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Reviews
  • FAQ

Qyteti Antik i Butrintit në vitin 1961 është shpallur qytet muze. Në vitin 1992 është vlerësuar si pasuri e trashëgimisë botërore dhe mbrohet nga UNESCO. Gjatë vizitës do të shikoni teatrin greko-romak të ruajtur mirë dhe I ndertuar për nder të Asclepiusit, Zotit të Mjekësisë, Bazilikën Bizantine, muzeun brenda kështjellës dhe shumë objekte tjera antike.

Vija bregdetare rreth Ksamilit është gjithashtu jashtëzakonisht tërheqëse. E bekuar me ishujt të vegjël, me një distancë jo të largët nga bregdeti dhe plazhe të bukura, Ksamili është perla e detit Jon që secili ëndërron kur mendon pushimet.

Nisja nga Porti Sarandë/ Hoteli
Vizita në Qytetin Antik të Butrintit
Vizitë në plazhet e Ksamilit dhe pushim
Kthim për në Port Sarandë / Hotel

Live Guide
Makina komode me ajër të kondicionuar
Bileta për Butrint

Ushqimi dhe pijet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vizitë në qytetin antik të Butrintit dhe plazhet e Ksamilit”

No Details Found