• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Reviews
  • FAQ

Pas kthimit në breg, ju do të vizitoni Shtëpinë e Midhjeve dhe do të keni pak kohë të lirë për të shijuar një gotë të mirë vere, shoqëruar me disa nga midhjet më të freskëta që mund të hani ndonjëherë - të mbledhura nga ai liqeni.

Udhëtim me varkë
Provë e verës dhe midhjes

Transport i rehatshëm me gjendje të ajrit

No details found.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turi i midhjes në Liqenin e Butrintit”

No Details Found