Filter By

#WT-CODE 16805

Vizitë në qytetet e mbrojtura nga UNESCO

7 Day(s)
No Size Limit

Turi 7 ditor ka për qëllim prezentimin e qyteteve dhe objekteve që janë nën mbrojtjen e UNESCO-s. Shqipëria numëron disa qytete dhe objekte që ndodhen si pjesë e trashëgimisë kulturore, prandaj edhe vlera e këtij turi ka rëndësi të madhe kulturore arkeologjike dhe historike.

Explore
#WT-CODE 16764

Tour 7 ditor ne Shqiperine e Jugut

7 Day(s)
No Size Limit

Ky tur 7 ditor synon të prezantojë qytete/lokacione dhe objekte shqiptare, të cilat janë nën mbrojtjen e UNESCO-s. Shqipëria numëron disa qytete dhe objekte që janë pjesë e trashëgimisë sonë kulturore, ndaj vlera e këtij turneu të veçantë ka një rëndësi të madhe kulturore dhe arkeologjike.

#WT-CODE 16261

Turi i midhjes në Liqenin e Butrintit

3 Hour(s)
50

Në këtë udhetim do të shijoni një shetitje të bukur me varke ne Liqenin e Butrintit: ku do të shihni se si kultivohen midhjet dhe do të mësoni se si rriten ato.

Explore
#WT-CODE 16259
#WT-CODE 16257

Vizitë në qytetin antik të Butrintit dhe plazhet e Ksamilit

5 Hour(s)
48

Vizita do të fillojë në Qytetin Antik të Butrintit, duke ndaluar më pas në Ksamil, një ndër zonat më tërheqëse të jugut.

Explore
#WT-CODE 16255

Vizitë në Parkun Natyror “Syri i Kaltër”

3 Hour(s)
50

Parku Natyror “Syri i Kaltër” është vend turistik shumë tërheqës dhe ndodhet pranë fshatit Muzinë, në rrugën nacionale Delvinë – Gjirokastër.

Explore
#WT-CODE 16253

Vizitë në qytetin e Gjirokastrës

6 Hour(s)
50

Gjirokastra, ndryshe quhet qyteti i gurtë, mbrohet nga UNESCO që nga viti 2005 dhe është një ndër të paktët qytete të stilit otomoan që kanë mbetur në Ballkan.

Explore
#WT-CODE 16251

Udhëtim 1 ditor në Përmet

1 Day(s)
48

Përmeti është i njohur për turizimin kulturor, shëndetësor dhe atë ekologjik. Udhëtimi drejt Përmetit është mjaft komod, prandaj edhe ia vlen të udhëtosh në “Qytetin e Trëndafilave”.

Explore
#WT-CODE 16219

Saranda tour 1 ditor

4 Hour(s)
50

Saranda është një qytet me më shumë se 2000 vjet histori,njohur si Onhezmi, ngritur në zonën e bregdetit jugor të Shqipërisë, i pasur në vlera të rralla të trashëgimisë kulturore dhe arkeologjike shqiptare, por edhe evropiane.

Explore
#WT-CODE 16819

Tur Privat i Peshkimit

7 Day(s)
No Size Limit

Do të kaloni tërë ditën, në det, duke peshkuar perreth ujerave te Sarandes.

Explore